Mobil uygulamada sil
- Wheee!'yi aç ve profil fotoğrafına dokun.
- Hesap'ı aç.
- Hesabı sil'e kadar kaydır.
- Uyarıyı incele ve kalıcı silme işlemini onayla.
Web'de sil
Wheee! hesabında oturum aç, hesap kontrollerini aç ve kalıcı hesap silme işlemini seç. Oturum açamıyorsan, sahipliğin doğrulanabilmesi için hesabın e-posta adresinden [email protected] adresine e-posta gönder.
Neler silinir
Silme işlemi; hesabı ve hesaba bağlı profili, kaydedilen seyahatleri, yolcu tercihlerini ve hafızasını, özel asistan geçmişini, seyahat üyeliklerini, davetleri, bildirim ayarlarını ve o hesaba ait diğer Wheee! uygulama kayıtlarını kaldırır. Diğer yolculara ait seyahatlerin çalışmaya devam etmesi için paylaşılan seyahat verilerinin kimlik belirtmeyen yapısının korunması gerekebilir; erişim ve kişisel ilişkilendirme, uygun olduğu yerlerde kaldırılır.
Neler kalabilir
Faturalandırma, dolandırıcılık önleme, güvenlik, uyuşmazlık çözümü ya da başka bir yasal yükümlülük için gerekli olduğunda sınırlı kayıtlar kalabilir ve şifrelenmiş yedekler olağan rotasyonlarına kadar varlığını sürdürebilir. Geri döndürülemez biçimde anonimleştirilmiş veriler artık kişisel veri değildir.
Abonelikler ayrıdır
Hesabı silmek, Apple ya da Google tarafından faturalandırılan bir aboneliği iptal etmez. Aboneliğin yenilenmesini istemiyorsan, hesabı silmeden önce aboneliği App Store ya da Google Play'de iptal et.